Marta Meisels Jewelry Blog

Bal vagy Jobb? Melyik ujjon viseli a férfi a karikagyűrűt? - Az igazi döntés háttere

Míg sokan már találkozhattak korábban a kérdéssel, hogy melyik ujjukon hordják a férfiak a karikagyűrűt, a témával kapcsolatos kíváncsiság továbbra is élénk.

Drágakő Kisokos: Így válaszd ki a tökéletes követ

Az esküvői ékszerek kiválasztása izgalmas és fontos része az eljegyzési vagy esküvői ceremóniának. A drágakövek választása pedig egy különösen személyes döntés, amely megtestesíti az örök szerelmet és a hűséget.

Július hónap köve a rubin - Egy varázslatos drágakő

Ma egy különleges témával foglalkozunk, melynek középpontjában a július hónap köve, a rubin áll. Ha szeretne valami igazán különlegeset megtudni erről a drágakőről, olvasson tovább!

Moissanite, a csillagokból született ékkő

Mitől lesz egy drágakő szép és örökké tartó? Egy drágakő szépségét a ragyogása, tüze és csillogása határozza meg. Míg a hosszú élettartamát a tartóssága és a keménysége határozza meg. 

Ismerd meg te is február hónap kövét és hatásait

Február születésköve az ametiszt, hatása sokak számára ismert. Ha te nem tartozol közéjük, akkor itt az alkalom arra, hogy közelebbről is megismerd ezt a varázslatos megjelenésű ásványt.

Az esküvői gyűrűtartó fontossága

Az esküvői gyűrűtartó fontos. Nagyon-nagyon fontos. Nem is hinnéd, hogy mennyire. Apró és jelentéktelen dolognak tűnik, de nem az. Miért?

Mit érdemes tudnod az ametiszt ásvány jellemzőiről?

Az ametiszt ásvány gyakran használt alapanyag az ékszerkészítésben. Szépsége időtálló, esztétikus megjelenése magával ragadó, értéke hosszú időn át megmarad. 

Karácsonyi eljegyzés: a szerelem kinyilvánítása a szeretet ünnepén

Karácsonykor, a szeretet ünnepén nagyon sok eljegyzési gyűrű talál gazdára és okoz életre szóló örömöt.

Egyforma karikagyűrű kell a pároknak?

Nagyon sokszor találkozunk a munkánk során ezzel a kérdéssel: egyforma karikagyűrű kell a pároknak? Akik hagyománytisztelő neveltetést kaptak, azok többsége ragaszkodik ahhoz, hogy a karikagyűrűik is "egy párt alkossanak”.

Mire érdemes figyelni a karikagyűrű ápolása során? Íme néhány viselési tipp

Ha te is azt szeretnéd, hogy gyűrűd a lehető legtovább megőrizze a szépségét, akkor érdemes néhány egyszerű szabályt betartanod. Szerencsére ezek nem olyan bonyolultak, hogy bárkinek is nehézséget okoznának, csak időt és némi odafigyelést igényelnek.

Nehéz kérdés: a gyűrűméret

Mindenben tökéletesen biztos vagy, csak egy dologban vagy bizonytalan: ez pedig a gyűrűméret. Pedig enélkül igencsak nehéz lesz megvenni életed szerelmének azt a meglepetést, amivel emlékezetessé teszed az eljegyzésetek napját.

 

Férfi gyűrű - azaz gyűrűk férfiaknak

Férfi gyűrű – furcsa hangzása van ennek a két szónak, de annál nagyobb a jelentősége. Miért?

A gyűrűnek gyűrűtartó doboz kell

Gyűrűtartó doboz: egy elegáns eszköz, ami feltétlenül kell ahhoz, hogy megadd a lánykérés módját. Mindannyiunk életében vannak feledhetetlen pillanatok.

Köves eljegyzési gyűrű: legyen természetes a ragyogás!

Köves eljegyzési gyűrűt vásárolni talán egy fokkal még bonyolultabbnak tűnhet a gyűrűválasztásban tapasztalatlan férfiak számára. Ez nem csoda, hiszen a kövek sokfélesége, értéke, ragyogása, esetleges szimbolikája zavarba ejtő.

Tetszenek a faberakásos karikagyűrűk? Akkor mire vársz?

Csodaszép faberakásos karikagyűrűt láttál valahol és úgy érzed, ez neked is megfelelne? Akkor te azok közé az emberek közé tartozol, akik bátran fel merik vállalni, hogy a különleges, egyedi dolgokra vágynak.

Az eljegyzés menete érdekel? Akkor jó helyen jársz!

Az eljegyzés menete érdekel? Igen, az.
Mert úgy érzed, hogy csak Ő számít, számodra egyedül csak Ő létezik.

Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Eláruljuk!

Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Sokan fordulnak hozzánk ezzel a dilemmával,
és mi a Marta Meisels Jewelry-nél szívesen elmondjuk, hogy mi mit gondolunk róla.

A házassági gyűrűk az örök összetartozás jelképei

A házassági gyűrűk két egymást szerető ember összetartozásának szimbólumai.
Így van ez már az ókor óta.

shopmania.hu sixpayment