Személyes vásárlás


A Marta Meisels ékszereket Budapesten a Click & Glance Ékszerházban személyesen is megtekintheti. Foglaljon még ma időponot és nézze meg élőben káprázatos ékszereinket, hogy azonnal megtalálhassa az Ön Nagy Napjához leginkább illő gyűrűt, vagy egyéb kiegészítőt!


Az idő, amit az Ékszerházban tölt csak az Öné!
Ezért az Ékszerház csak előzetes időpontfoglalással tudja fogadni kedves Vásárlóinkat.
Időpontot előzetesen a fenti "Időpontot foglalás" gombra kattintva tud foglalni!

 

Miért kérjük, hogy személyes vásárláshoz előzetesen időpontot foglaljon? 

Azért, hogy az Ékszerházban minden figyelem és tudás egy vásárlónak vagy egy párnak jusson, és maximális segítséget kaphassanak a megfelelő karikagyűrű, eljegyzési gyűrű vagy egyéb ékszer kiválasztásában. Időpontot  rugalmasan online lehet választani.

Webshopos megrendelés személyes átvétele esetén, megrendelését 72 órán át tudjuk tartani. Ehhez kérjük a rendelés feladásától számított 24 órán belül foglaljon időpontot. Ha ezen belül nem érkezik Öntől visszajelzés, illetve majd a megrendelt termék(ek) a megrendelés feladásától számított 72 órán belül mégsem kerülnek átvételre, vagy a foglalt időpontban értesítés nélkül nem jelenik meg, megrendelését töröljük. Ezzel kapcsolatosan szíves megértését kérjük!


Gyermekkel érkezne az Ékszerházba? A Click&Glance szeretettel várja őket is, amíg a szülők gyűrűt választanak, addig a picik rajzolhatnak, színezhetnek a gondosan berendezett gyereksarokban.

Kérjük kérdés, kérés esetén az e-mail kommunikációt válassza elsősorban, a telefonokat csak korlátozottan tudjuk felvenni.

hello@martameisels.hu


 

1073 Budapest Erzsébet körút 29. földszint 6. - 6. kapucsengő (A Madách Színház mellett)

A Click&Glance ékszerházban lehetőség van:

  • Személyesen vásárolni
  • Megrendelést átvenni
  • Eljegyzési gyűrűt, karikagyűrű választani, pontos gyűrűméretet meghatározni szakértő és türelmes tanácsadás keretében

Mivel lehet fizetni?

  • Készpénzzel
  • Hagyományos Bankkártyával
  • Revolut-tal, Wise-zal

 

shopmania.hu sixpayment