Gyűrűméret csere garancia


Nem lett jó a rendelt gyűrű mérete?

 

Minden nálunk vásárolt karikagyűrűre, eljegyzési gyűrűre Cseregaranciát biztosítunk, ami azt jelenti, ha mégsem lenne jó a gyűrű mérete kézhezvétel után, akkor kicseréljük másik méretre, vagy akár másik típusra is! A garancia igénybevételének feltételei:

  • Az eredetileg rendelt gyűrűk kifogástalan, hordatlan (csak felpróbált) állapotban való visszaküldése

A cserét a kézhezvételtől számított 14 napon belül jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon ügyfélszolgálati időben hétfőtől péntekig 10-18 óra között: 06 1 999 1221

 

Mi a csere pontos menete?

Rendeléseddel együtt küldünk Neked egy dokumentumot, melyen minden pontos információt leírtunk, hogy mit kell tenned, ha cserére lenne szükséged.

Még postára sem kell menned, GLS csomagcserével kicseréljük a hordatlan, csak felpróbált gyűrűket a kért új méretekre. A csomagcsere díja 2990 Ft, mely tartalmazza az ügyintézés és az oda-vissza szállítás díját is!

Lehetőség van Budapesti üzletünkben személyesen is intézni a cserét időpontfoglalással, ebben az esetben ingyenes a csere.

 

Nem tetszik, amit rendeltél? Semmi gond, visszafizetjük az árát!

Ritkán, de előfordulhat az is, hogy a megrendelt karikagyűrű vagy ékszer mégsem nyerte el tetszésedet. Ebben az esetben sem kell aggódni! A kézhezvételtől számított 14 napon belül jogod van elállni a rendeléstől, és mi visszafizetjük az árát.

Ebben az esetben a vásárolt ékszereket eredeti csomagolásban, sértetlen, vadonatúj állapotban AJÁNLOTT postai levélküldeményként, vagy GLS futárszolgálattal küldd vissza a címünkre: Meisels Magyarország Kft. Budapest 1073 Erzsébet körút 29. földszint 6. Ékszerbolt, de előtte értesíts minket az info@ekitoekszerek.hu email címen, és küldd el bankszámlaszámodat is, mert kizárólag banki utalással tudunk fizetni.

Elállás esetén innen letöltheted le a szükséges dokumentumot:

 

Bízunk benne, hogy segíteni tudunk Neked, és 100%-ban elégedett leszel szolgáltatásainkkal!