Gyűrűméret csere garancia


Nem lett jó a rendelt gyűrű mérete?

 

Minden nálunk vásárolt karikagyűrűre, eljegyzési gyűrűre Cseregaranciát biztosítunk, ami azt jelenti, ha mégsem lenne jó a gyűrű mérete kézhezvétel után, akkor kicseréljük másik méretre, vagy akár másik típusra is! A garancia igénybevételének feltételei:

  • Az eredetileg rendelt gyűrűk kifogástalan, hordatlan (csak felpróbált) állapotban való visszaküldése

A cserét a kézhezvételtől számított 14 napon belül jelezd nekünk e-mailben vagy telefonon nyitvatartási időben!

Elérhetőségeinket és a nyitvatartási időt az oldal alján lévő Információk/Elérhetőségek menüpontban találja!

 

Mi a csere pontos menete?

Rendeléseddel együtt küldünk Neked egy dokumentumot, melyen minden pontos információt leírtunk, hogy mit kell tenned, ha cserére lenne szükséged.

Még postára sem kell menned, GLS csomagcserével kicseréljük a hordatlan, csak felpróbált gyűrűket a kért új méretekre. A csomagcsere díja 3 890 Ft, mely tartalmazza az ügyintézés és az oda-vissza szállítás díját is!

Lehetőség van budapesti ékszerszalonunkban személyesen is intézni a cserét időpontfoglalással, ebben az esetben ingyenes a csere.

 

Nem tetszik, amit rendeltél? Semmi gond, visszafizetjük az árát!

Ritkán, de előfordulhat az is, hogy a megrendelt karikagyűrű vagy ékszer mégsem nyerte el tetszésedet. Ebben az esetben sem kell aggódni! A kézhezvételtől számított 14 napon belül jogod van elállni a rendeléstől, és mi visszafizetjük az árát.

Ebben az esetben a vásárolt ékszereket eredeti csomagolásban, sértetlen, vadonatúj állapotban MPL postai küldeményként, vagy GLS futárszolgálattal küldd vissza ékszerszalonunk címére, de előtte értesíts minket emailben, és küldd el bankszámlaszámodat is, mert kizárólag banki utalással tudunk fizetni.

Ehhez ékszerszalonunk címét és minden elérhetőségünket az ololdal alján az Információk/Elérhetőségek menüpontban találod.

Elállás esetén innen letöltheted le a szükséges dokumentumot:

Bízunk benne, hogy segíteni tudunk Neked, és 100%-ban elégedett leszel szolgáltatásainkkal!

olcso.hu shopmania.hu sixpayment