Marta Meisels Jewelry Blog

A gyűrűnek gyűrűtartó doboz kell

2022.04.13 10:09
A gyűrűnek gyűrűtartó doboz kell

Gyűrűtartó doboz: egy elegáns eszköz, ami feltétlenül kell ahhoz, hogy megadd a lánykérés módját. Mindannyiunk életében vannak feledhetetlen pillanatok.

A gyűrűnek gyűrűtartó doboz kell


Gyűrűtartó doboz: egy elegáns eszköz, ami feltétlenül kell ahhoz, hogy megadd a lánykérés módját. Mindannyiunk életében vannak feledhetetlen pillanatok. Ilyen az is, amikor előkerül a zsebből ez az apró doboz, amiben a közös jövőnk szimbóluma lapul. Egy szimbólum, ami egyet jelent a folytonossággal, az örök összetartozással és szerelemmel. 

Eljegyzési vagy karikagyűrűk: fontos a védelem

Ha sikerül megtalálni azt a gyűrűt, amivel megkéred a szerelmed kezét, akkor semmiképpen ne felejts el egy hozzáillő gyűrűtartó dobozt is vásárolni. Mondjuk egy romantikus stílusú, kivételes minőségű, szív alakú dobozt. Miért?

Ennek több oka is van. Egyrészt az eszmei és anyagi értékkel egyaránt rendelkező gyűrű/gyűrűk nem lesznek annyira védtelenek. Egy dobozt csak nem veszítesz el olyan hamar, mint a kisebb mérettel rendelkező ékszereket. Amikor nem viseled őket, akkor sem lesznek kitéve a károsító környezeti hatásoknak - nem porosodnak, nem ömlik rájuk szennyezőanyag, nem éri őket közvetlen napfény. Továbbá nem kell a mechanikai hatások okozta karcolásoktól sem tartani.

Másrészt sokkal esztétikusabb, elegánsabb általa maga az ékszer, de maga a lánykérés is, hiszen kap egy még ünnepélyesebb felhangot. Képzeld el, amint a kis doboz a tartalmával együtt előkerül a zakózsebből - garantált lesz a meglepetés és az öröm. 

 

Csodaszép tárolóeszközök - minden alkalomra

Természetesen nemcsak az eljegyzési gyűrűhöz, hanem a házasságkötés előtt kiválasztott karikagyűrűhöz is alkalmasak ezek a tárolóeszközök. Ahogy akkor is jó szolgálatot tehetnek ezek a minőségi alapanyagokból készült ékszerdobozok, amikor ajándékba vásárolsz ékszereket, hiszen annak az átadásához mégsem illik csak egy sima papír csomagoló. 

Nem egyszerű feladat később sem az ékszereid, gyűrűid helyes és átlátható tárolása, hiszen nem teheted őket a fiókba csak úgy ömlesztve. Egyrészt nagyon idegesítő tud lenni, ha nem találod meg, amit szeretnél, másrészt nagyobb eséllyel sérülnek meg az ékszereid. Viszont ha a webáruházunkban található gyűrűtartó dobozok közül választasz, akkor jól el tudod különíteni egymástól az eltérő jellemzőkkel rendelkező ékszereket.

 

Milyen volt régen és milyen tulajdonságokkal rendelkezik ma a gyűrűtartó doboz?

Míg régebben nagyon népszerűek voltak a kézműves iparművészeti alkotásnak is beillő nagyobb dobozok, addig ma már a praktikum vezérli a választásokat. Évtizedekkel korábban a gazdagság egyik fő kifejezőeszköze volt az ékszerek tárolására szolgáló nagyobb dobozok vásárlása. 

Ezek alkalmasak voltak egyidőben több fajta ékszer együttes tárolására is. Volt, ahol magukat a dobozokat is drágakövekkel díszítették, gyakran még nagyobb értéket adva nekik. 

Elmaradhatatlan volt a selyembélés, fejtörést okoztak a speciális zárszerkezetek vagy a titkos rekeszek.

Napjaink gyűrűtartó dobozai kisebbek, praktikusabbak, de ez semmit sem vesz el az értékükből vagy a szépségükből. A kínálatunkban fellelhető darabok is szépek, esztétikusak, minőségi alapanyagok felhasználásával készültek azért, hogy exkluzív megjelenésükkel titeket is elkápráztathassanak.

Mi a Marta Meisels Jewelry-nél arra törekszünk, hogy a különböző alapanyagok felhasználásával készült ékszertartók eltérő színekben is rendelkezésetekre álljanak. Így lehetőséget adnak arra is, hogy a személyes elképzelések is megvalósulhassanak. Szóba jöhet a nőiesen klasszikus rózsaszín plüss, a modern ezüstszürke műbőr vagy az elegánsan sötétkék változat is. Gyertek és válasszatok ti is! Hiszen tudjátok: a gyűrűnek gyűrűtartó doboz kell ahhoz, hogy még komplettebb legyen a hatás!

shopmania.hu sixpayment