Marta Meisels Jewelry Blog

Az esküvői gyűrűtartó fontossága

2023.01.28 17:31
Az esküvői gyűrűtartó fontossága

Az esküvői gyűrűtartó fontos. Nagyon-nagyon fontos. Nem is hinnéd, hogy mennyire. Apró és jelentéktelen dolognak tűnik, de nem az. Miért?

Az esküvői gyűrűtartó fontossága

Az esküvői gyűrűtartó fontos. Nagyon-nagyon fontos. Nem is hinnéd, hogy mennyire. Apró és jelentéktelen dolognak tűnik, de nem az. Miért? Mert az életetek egyik legnagyobb pillanatának tökéletesnek kell lennie. Emlékeket gyűjteni, élményeket átélni itt és most tudtok, nem ronthatjátok el azzal, hogy nem tesztek meg mindent azért, hogy a nagy napotok kifogástalan legyen. Ennélfogva a megfelelő esküvői gyűrűtartó kiválasztása is fontos, ne hagyjátok róla lebeszélni magatokat.

 

Az esküvői gyűrűtartó szépsége mindenkit magával ragadhat

Képzeld el, amint az oltár elé (vagy az anyakönyvvezető elé) érve az összetartozásotokat szimbolizáló gyűrűk egy szöszös kabátzsebből kerülnek elő némi idegtépő keresgélés után… A szívbaj és a szégyenérzet egyszerre taglóz le, de ha előrelátók vagytok, akkor nem engeditek, hogy ez megtörténhessen.

Mennyivel esztétikusabb, elegánsabb, ha a két gyűrű egy olyan csodaszép, exkluzív esküvői gyűrűtartóból kerül elő, mint amilyen a webáruházunkban is kapható. A csipkés, hímzett gyűrűpárna mellett, ami minőségi szaténból készült, olyan hímzéssel, ami ezüstösen fénylik, a gyűrűiteket ezekben az esküvői gyűrűtartókban is lehet tárolni.

Az esküvői gyűrűtartó különlegessége, szépsége azonnal magára vonja a figyelmet. Nemcsak nektek jelent majd maradandó élményt, hanem a szertartáson jelenlévő vendégeknek is.

Az esküvői gyűrűtartó használatának előnyei

Az esküvői gyűrűpárna és gyűrűtartó nem korunk találmánya, hiszen évszázadok óta ismerik. Ezeknek az illusztris gyűrűpárnáknak és gyűrűtartóknak a használata régen csak a gazdagok kiváltsága volt. Akkoriban azért helyezték a gyűrűket a párnára vagy a gyűrűtartóba, hogy jelezzék a násznép felé a két tehetős család vagyonának az egyesülését.

Ma már a praktikum és az esztétikum az, ami ezen esküvői gyűrűtartókat nélkülözhetetlenné teszi. Számos előnyük van, amiket nektek is ki kell használnotok:

● Az esküvői gyűrűtartó megvédi a gyűrűket a sérülésektől és szennyeződésektől. Nem kell attól félnetek, hogy már a kezdet kezdetén megkarcolódnak, vagy a fényüket vesztik.
● Megakadályozza, hogy a gyűrűk elkallódjanak - nincs kellemetlenebb, mint az, amikor pont az esküvőn nem találjátok a gyűrűket.
● Segít abban, hogy a gyűrűk jól látható módon és helyen szó szerint kéznél legyenek.
● Igényes kidolgozásával hozzájárul a szertartás fényéhez.
● Különlegessé, egyedivé, esztétikussa és ünnepélyessé teszi a környezetet.
● A későbbiekben is csodaszép emlék marad, ami mindig felidézi majd a pillanat hangulatát.

Az esküvői gyűrűtartó sokfélesége

Ahogy az esküvői gyűrűpárnából, úgy az esküvői gyűrűtartóból is sokféle létezik. Formára, anyagra, színre, nagyságra egyaránt széles a paletta. Akkor is egyszerű lesz a választás, ha a kedvező ár és a magas minőség a fő irányvonal.

Lehet egyedi darab, amit kézműves készített el az instrukcióitok alapján, de készülhet akár porcelánból vagy üvegből is. A hófehér, díszesen faragott fadoboz is nagyon jó megoldás. Az egyes gyűrűtartók stílusban is eltérhetnek egymástól: a romantikustól kezdve a vintage stíluson át a modern, már-már extravagáns darabokig bármi szóba jöhet. Lényegében ez annak a függvénye, hogy milyen irányzat tetszik számotokra a legjobban.

Bízunk abban, hogy ti is jó döntést fogtok hozni és gondoskodtok arról, hogy az esküvői gyűrűtartó is a fontos kiegészítők listájára kerüljön. Hisz tudjátok: az élményszerzés, az emlékgyűjtés itt és most van. Törekedjetek ezeknek a megismételhetetlen pillanatoknak a maximális megélésére.

shopmania.hu sixpayment