Marta Meisels Jewelry Blog

Az eljegyzés menete érdekel? Akkor jó helyen jársz!

2021.12.28 19:59
Az eljegyzés menete érdekel? Akkor jó helyen jársz!

Az eljegyzés menete érdekel? Igen, az.
Mert úgy érzed, hogy csak Ő számít, számodra egyedül csak Ő létezik.

Az eljegyzés menete érdekel? Akkor jó helyen jársz!

Az eljegyzés menete érdekel? Igen, az. Mert úgy érzed, hogy csak Ő számít, számodra egyedül csak Ő létezik. Minden nélküle töltött perc értelmetlen és üres. A te életedben is eljött a pillanat, amikor a mélyben gyökerező érzelmek feltörnek és tetteket kívánnak. A lánykéréssel és a házasságkötéssel kell megpecsételnetek a szerelmetek egész életre szóló erejét.

 

Eljegyzés menete - ahány férfi, annyi módszer

 

Ha igazán jól ismered a párodat, mindenképpen tudni fogod, hogy hol, mikor, és hogyan kérd meg a kezét. Tudni fogod, hogy lehetsz-e kreatív, és ha igen, akkor mennyire engedheted el a fantáziádat. Mennyire lehetsz vakmerő (nem mindenki lelkesedik ez extrém bungee jumpingért), mennyire lehetsz romantikus (ahogy a szerenádot sem mindenki kedveli). 

Egy azonban biztos: akár hagyományosan egy étteremben, akár rendhagyó módon extrém izgalommal fűszerezve kéred is meg a szerelmed kezét, egy biztos: eljegyzési gyűrűre mindenképp szükséged lesz.

 

Az első lépés: válaszd ki a legmegfelelőbbet!

 

Mármint a legmegfelelőbb eljegyzési gyűrűt. Ez lehet akár egy valódi gyémánttal díszített titán eljegyzési gyűrű is, amit nálunk a Marta Meisels Jewelry webáruházban megtalálsz. A lényeg az, hogy különleges, egyedi, a trendeknek megfelelően modern eljegyzési gyűrű legyen, olyan, amilyennel nem minden nap futhat össze az utcán.

Lehet, hogy most úgy érzed, hogy nagyon nehéz lesz megtalálnod a legmegfelelőbb, személyre szabott, időtálló és minőségi eljegyzési gyűrűt. De ne aggodalmaskodj! Ezzel minden férfi így van. A bizonytalanságot sokan érzik életük ezen sorsfordító szakaszában. De ennek nem kell így lennie! Nálunk az első perctől kezdve maximálisan támogatni fogunk a választásban, hogy szakértelmünkkel a legtökéletesebb eljegyzési gyűrűvel lephesd meg a szerelmedet.

 

Mit jelent a gyűrű?

 

A gyűrű minden kontinensen, minden kultúrában évszázadok óta ugyanazt jelképezi: az életre szóló összetartozást, a végtelent, az örökkévalóságot. Míg az ősi időkben talizmánként tekintettek rá és valamiféle varázserőt is tulajdonítottak neki, addig később a hatalom és a hierarchia jelképe lett. Hiszed vagy sem, de a gyűrűket aláírást helyettesítő pecsétként is használták a középkorban.

Mikor lett a házasság szimbóluma? Feltehetőleg a római korban tűnt fel először a szerelmet jelképezve és hirdetve az egymás iránti elkötelezettséget

 

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy mai eljegyzési gyűrű?

 

Az eljegyzési gyűrű az, amit a lánykérés - vagy eljegyzés menete során - többnyire meglepetésszerűen a szerelmednek ajándékozol. A tradíciók szerint ezt csak Ő fogja viselni, a jobb (vagy bal) kéz gyűrűsujján, egészen az esküvőtökig.

Az eljegyzési gyűrű:

  • minőségi, időtálló darab, 
  • elsődlegesen eszmei és érzelmi értéke van, 
  • hűen tükrözi viselője személyiségét, amit annak egyénisége, stílusa, ízlése, illetve ékszerekhez való viszonya határoz meg

Leggyakrabban hagyományosan az eljegyzési gyűrű anyagának az aranyat választják, de készülhet fehér-, sárga-, és vörös aranyból is. Viszont ettől egyre többen eltérnek akkor, amikor az idehaza még kevésbé ismert alapanyagokból - titán, orvosi nemesacél, tungsten, karbon, kobalt-króm, tantál - készült eljegyzési gyűrűket választják.

Ezután a tökéletes kő kiválasztása következik - ami lehet gyémánt, drágakő, vagy cirkónia. 

Láthatod: számtalan variációs lehetőséged van arra, hogy te is megtaláld a tökéletes eljegyzési gyűrűt a kedvesed számára. 

Tudjuk: az olvasottak ellenére továbbra is bizonytalan vagy. De ha alaposan végigböngészed ékszerkollekciónkat, hidd el, te is rátalálsz arra a gyűrűre, amivel megkérheted a kedvesed kezét.

 

shopmania.hu sixpayment