Egyedi kőfoglalás


Nagy öröm számunkra, hogy a Marta Meisels választotta, köszönjük bizalmát! Az alábbi információk segítségével szeretnénk Önt tájékoztatni az egyedi kőfoglalással kapcsolatos fontos részletekről, hogy a vásárlása gördülékenyen és teljes elégedettséggel történjen.


  • Méretválasztás: Az egyedi kőfoglalás előtt fontos a gyűrű méretének véglegesítése. Ezt a méretet használjuk majd az Ön által választott egyedi kövek befoglalásához.


  • Próbagyűrű küldése: Az első lépésben egy próbagyűrűt küldünk Önnek (melyet próbakővel, illetve a kőfoglaláshoz szükséges előfurattal küldjük), hogy ellenőrizhesse a méretet és a kényelmet. Ezt a gyűrűt kizárólag próbára szántuk, tehát arra kérjük, ne hordja mindennapi használatra.


  • Próbafelvétel: Amint megkapja a gyűrűket, kérjük, próbálja fel őket, és győződjön meg arról, hogy a méret és a kényelem megfelelő. Az erre vonatkozó visszajelzését e-mailben várjuk.


  • Méret- és Típuscsere: Ha a méret nem megfelelő, vagy más típust szeretne választani, kérjük, jelezze nekünk e-mailben. A csere díjait külön számlázzuk, a pontos információkról előre tájékoztatást adunk.


  • Gyűrűmérő Használata: A méretproblémák elkerülése érdekében javasoljuk a gyűrűmérő használatát. Ezt megrendelheti webshopunkból, vagy kérheti az e-mailben küldött csomagcserével együtt.


  • Visszaküldés Egyszerűen: A gyűrűket helyezze vissza az eredeti gyűrűdobozba, majd azt a légpárnás borítékba. A borítékról távolítsa el a csomagcímkét, amivel a csomag érkezett és ragassza rá az előre kinyomtatott címkét, amit a csomagban küldtünk, majd egyszerűen adja le a csomagot a legközelebbi GLS csomagponton vagy automatában.

Reméljük, hogy ezek az információk segítenek Önnek a vásárlás során, és mindent megteszünk azért, hogy a Marta Meisels gyűrűje tökéletesen illeszkedjen és Ön teljes elégedettséggel viselhesse. Amennyiben további kérdése van, állunk rendelkezésére. Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

shopmania.hu sixpayment