Marta Meisels Jewelry Blog

Karácsonyi eljegyzés: a szerelem kinyilvánítása a szeretet ünnepén

2022.12.07 09:10
Karácsonyi eljegyzés: a szerelem kinyilvánítása a szeretet ünnepén

Karácsonykor, a szeretet ünnepén nagyon sok eljegyzési gyűrű talál gazdára és okoz életre szóló örömöt.

Karácsonyi eljegyzés: a szerelem kinyilvánítása a szeretet ünnepén

Karácsonykor, a szeretet ünnepén nagyon sok eljegyzési gyűrű talál gazdára és okoz életre szóló örömöt. Ilyenkor a fenyőfa bűvöletében el lehet kezdeni a visszaszámlálást az esküvőig, lehet tervezgetni, ötletelni… De ne rohanjunk ennyire előre: előbb lássuk, mennyire számít megszokottnak, meghatónak vagy cikinek napjainkban a karácsonyi eljegyzés!

 

Karácsony, karácsonyi ajándékok, karácsonyi eljegyzés

A karácsonyi eljegyzés, a lánykérés olyan esemény, ami egy életre szóló emlék marad. Természetesen egyébként is az életünk jelentős mérföldköve, de ha ehhez még az ünnep fényei is hozzáadódnak, még nagyobb élmény maradhat. A kérdés csak az, hogy mit szól mindehhez a szerelmed, mennyire lesz önfeledt a boldogsága. A karácsonyi lánykérés jó ötlet, hiszen minden körülmény adott.

Ott van mindenki, aki fontos: te, a választottad, a család és egy olyan csodaszép eljegyzési gyűrű, mint amilyen a Royse fantázianevet viselő gyűrűnk. Ez a gyűrű a legragyogóbb, darabja a Tungsten kollekciónknak, ami méltán vált a legnépszerűbbé. A klasszikus fazonú ékszer domború tungsten karbidból készült és valódi gyémánttal díszített.

 

Amikor karácsonyi eljegyzésről álmodik a lány

Akkor sem mindegy, miként zajlik le a lánykérés. Ahhoz, hogy a lehető legnagyobb meglepetést és boldogságot okozd, ismerned kell a lelki világát, és időben ki kell puhatolnod a vágyait. Így tudni fogod, hogy a meghitt lánykérés lesz a legmegfelelőbb a számára, vagy szereti az extravagáns megoldásokat.

A kérdést nem szabad félvállról venned, mert a nők véleménye élesen megoszlik arról, hogy mi az eljegyzési gyűrű átadásának a legjobb módja. A karácsonyi eljegyzés megszervezésénél is sok szempontot kell figyelembe venni:

  • A családi és társadalmi szokásokat
  • A hagyományokat
  • Az elvárásokat
  • A család társadalmi státuszát
  • A vallási meggyőződést

A visszahúzódó természetű lányok szinte sokkot kaphatnak attól, ha túl nagy csinnadrattával kérik meg a kezüket. Vannak, akik kifejezetten azt szereti, ha a lánykérés intim hangulatban zajlik, és majd csak később osztják meg másokkal is az örömüket. De vannak olyan lányok is, akik pontosan a legkülönlegesebb helyszínt, időpontot és módszert preferálják. Hogy a te választottad melyik csoportba tartozik, azt bizony neked kell tudnod.

A karácsonyi eljegyzés helyszíne

A karácsonyi eljegyzésre számos helyszínen sor kerülhet:

  • Az ünnepi asztal mellett - ott, ahol a számotokra legfontosabb emberek társaságában örülhettek a nagy eseménynek. 

  • Különleges helyszíneken - mondjuk egy, az ünnepekre szervezett utazás alkalmával (síelés, wellnesshétvége, télből a nyárba utak). A közös élmény, az egzotikus - megszokottól merőben eltérő - körülmények még jobban megfűszerezik az eseményeket. Itt is egy a lényeg: ez sem lehet erőltetett vagy kényszernek tartott - csak azt tedd, amit te szeretnél, és amiről tudod, hogy Ő is szeretné, hogy megtörténjen

 

Az addig rendben van, hogy karácsonykor kéred meg, de hogyan tedd?

Felmérések szerint általában kétféle lánykérési modell van “divatban” karácsonykor.

Az egyik, amikor az ünnepi asztal mellett az egész család előtt, férfiasan teszed fel a kérdést a szíved választottjának.

A másik pedig az, amikor romantikus megoldásként, a karácsonyi meglepetéseket egészíted ki az eljegyzési gyűrűvel. A jegygyűrű mintegy mellékesen a többi ajándék közé “keveredhet”, vagy a fenyődíszek között rejtőzködhet, és ha nem számít rá a párod, akkor hatalmas lesz az öröm.

A karácsonyi eljegyzés lényegében nem más, mint a szerelmed kinyilvánítása a szeretet ünnepén, amihez beszerezheted az eljegyzési gyűrűt nálunk is.

shopmania.hu sixpayment