Marta Meisels Jewelry Blog

Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Eláruljuk!

2021.11.28 07:42
Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Eláruljuk!

Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Sokan fordulnak hozzánk ezzel a dilemmával,
és mi a Marta Meisels Jewelry-nél szívesen elmondjuk, hogy mi mit gondolunk róla.

Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Eláruljuk!

Melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt? Sokan fordulnak hozzánk ezzel a dilemmával, és mi a Marta Meisels Jewelry-nél szívesen elmondjuk, hogy mi mit gondolunk róla. De mielőtt részleteznénk a mi véleményünket, nézzük meg, mit mond a hagyomány ebben a kérdésben.

 

Jegygyűrű vagy karikagyűrű - van, aki még azzal sincs tisztában, melyik mit jelent

 

Igen. A gondok sok esetben már ott elkezdődnek, hogy nem mindenki van tisztában a kettő közötti különbséggel. Ezért fontos tisztázni: a jegygyűrű az a gyűrű, amit a lánykérés alkalmával a férfi a nőnek - általában meglepetésszerűen - ajándékoz. Ezt csak a lány viseli. 

 

A karikagyűrűt a pár már közösen választja ki, amit az eljegyzéstől az esküvőig a bal kéz negyedik ujján, a gyűrűsujjon kell hordania. Az esküvőt követően pedig átkerül a jobb kéz negyedik ujjára. A karikagyűrűt a pár mindkét tagja viseli, viszont eltérő szokások lehetnek. Sokan hordják már az esküvő előtt is a bal kézen, aztán az esküvő után átkerül a jobb kézre, a házasságkötés megtörténtére utalva. 

 

Különleges darabok, különleges alkalomra

 

Milyen különleges események vannak egy ember életében? Sokféle van, de mégis különböző horderejűek. Az, hogy valakivel összekötöd az életed, az egyik legnagyobb közülük, ezért nem mindegy, miként készülsz rá. A közös élet minden reménységével fogjátok kiválasztani azt a karikagyűrűt, ami mindkettőtök ízlését, személyiségét tükrözi.

 

Mi a Marta Meisels Jewelry-nél olyan egyedi, különleges karikagyűrűket vonultatunk fel előttetek, amelyekkel garantáltan nem fogtok úton-útfélen találkozni. Miért? Mert olyan, hazánkban még nem annyira ismert alapanyagokból készítjük el őket, amelyek egyedülálló ékszereket biztosítanak. Különleges darabok, a különleges alkalomra. Ilyen az az exkluzív, körben köves női karikagyűrű, ami valódi meteorit berakással készült nemesacélból. Ez a most novemberben 10 éves Marta Meisels Jewelry legkülönlegesebb modellje 2021-ben.

 

Azok a darabok, amelyeket a webáruházunkban, vagy az üzletünkben láthattok az elmúlt 10 szorgos év munkájának a gyümölcsei. Annak a munkának, anyag tesztelésének az eredményei, amikor sem Időt sem fáradtságot nem kímélve dolgoztunk azért, hogy magas minőséget képviselő karikagyűrűinkkel sokak szívéhez (kezéhez) eljussunk.

 

Milyen az ideális karikagyűrű?

 

A karikagyűrű olyan minőségi, időtálló darab, amelynek elsődlegesen eszmei és érzelmi értéke van, és hűen tükrözi a személyiségeteket. Így kiválasztásának elsődleges szempontja mindig az legyen, hogy az egyéniségetek, a stílusotok, az ízlésetek, a legtökéletesebb formában kifejeződhessen. A karikagyűrű legyen egyedi, különleges, formabontó, divatos, esztétikus és modern.

 

Webáruházunk karikagyűrű kínálatában számos olyan darab megtalálható, ami ezen szempontoknak megfelel. 

 

Akkor most melyik kézen kell hordani a karikagyűrűt?

 

Ahogy azt a cikk elején ígértük, eláruljuk, hogy ebben a kérdésben mi a mi véleményünk.
A formabontó anyaghasználat, az egyediségre való törekvés ebben az esetben is érvényesül. Mi mindenkit arra szeretnénk bátorítani, akár a személyes találkozás alkalmával, akár így ezen a cikken keresztül is, hogy a szokásokkal ellentétben nyugodtan viseljék a bal kezükön a karikagyűrűt. 

 

Miért? A bal oldal a szív vonala, mi sem fejezi ki jobban a szerelmet és az összetartozást, mint az, hogy ezen az oldalon hordod a karikagyűrűdet is. Másrészt a bal kéz kevésbé van kitéve annyi megpróbáltatásnak, mint a jobb (ha balkezes vagy, ez éppen fordítva igaz), ezért az itt hordott ékszer kevésbé fog kopni. 

 

Gyertek és válasszatok ti is a csodaszép, különleges karikagyűrűk közül!

shopmania.hu sixpayment