Marta Meisels Jewelry Blog

Tetszenek a faberakásos karikagyűrűk? Akkor mire vársz?

2022.02.07 08:45
Tetszenek a faberakásos karikagyűrűk? Akkor mire vársz?

Csodaszép faberakásos karikagyűrűt láttál valahol és úgy érzed, ez neked is megfelelne? Akkor te azok közé az emberek közé tartozol, akik bátran fel merik vállalni, hogy a különleges, egyedi dolgokra vágynak.

Tetszenek a faberakásos karikagyűrűk? Akkor mire vársz?

Csodaszép faberakásos karikagyűrűt láttál valahol és úgy érzed, ez neked is megfelelne? Akkor te azok közé az emberek közé tartozol, akik bátran fel merik vállalni, hogy a különleges, egyedi dolgokra vágynak. Sokan azonban nem mernek szakítani a hagyományokkal: szinte gépiesen teszik azt, amit a szüleik, nagyszüleik is tettek évtizedekkel korábban. Választanak egy arany karikagyűrűt, és meg van oldva a nagy dilemma.

 

De te miért is állnál be a sorba?

 

Ma már nem szégyen felvállalni azt, ha valamit másképp gondolsz, mint a szüleid. Az ízlésed, a személyiséged tükröződése minden egyes választásod. Ha különleges ékszert szeretnél viselni, mondjuk a Hawaii koa fa berakással díszített női titán karikagyűrűt, akkor ne habozz! Szerezd meg és viseld büszkén!

Biztosan te is azt szeretnéd, ha az életed nagy pillanata tökéletes lenne. Ilyen a házasságkötés pillanata is, amikortól a karikagyűrűitek szimbolizálják az összetartozásotokat. De valójában milyennek kell lennie a tökéletes gyűrűnek?

 

Mit nyújthat ez a gyűrű a számodra?

Soroljuk:

 • Valódi koa fa berakást
 • Egyedi díszítettséget, formabontó, de mégis esztétikus viseletet
 • A titán anyaga antiallergén -, azaz nem kell félned a bőrirritációtól, régóta használják a gyógyászatban vagy a repülőgépgyártás során
 • Szinte súlytalan, könnyű viselet
 • Az erő szimbóluma
 • Különlegességet, egyediséget biztosít
 • Magas minőséget és tartósságot nyújt
 • Az erős epoxi gyanta réteggel kezelt fa vízálló

 

A faberakáshoz használt fafajták jellegzetességei

 

A karikagyűrűk viselésével kapcsolatban már nálunk, a Marta Meisels Jewelry blogjában is sokat olvashattál. Szóba került az eljegyzés menete, a karikagyűrű-viselési szokások, ahogy az is, hogy a gyűrű örökké az összetartozás jelképeként fog jelen lenni az emberek életében.

Arról viszont még külön nem esett szó, hogy nincs kőbe vésve az, hogy mindenkinek egyforma arany karikagyűrűt kell viselnie. Így aztán most érdemes egy kicsit átböngészni azt is, hogy miben olyan különlegesek a faberakásos karikagyűrűk. A mahagóni és a koa fa a két leggyakrabban alkalmazott fafajta. Nézzük, mit tudnak!

A koa fa beszerzési lehetősége korlátozott, mert a Hawaii-szigeteken található fafajtáról van szó. Könnyen megmunkálható, különleges ékszerek alapanyaga. A merészség és a bátorság jelképe.

De neked nem csak a merészség miatt érdemes megvásárolnod, hanem a különlegessége miatt is. A klasszikus gyűrűk stílusától elszakadva ezek a gyűrűk végre olyan egyedi viseletet képviselnek, amely egyszerre tesz modernné és kivételessé. A koa fa berakás olyan egyedülálló erezettel rendelkezik, amit nem lehet mással helyettesíteni. A színe is kivételes: a barnás sárgától a mélyvörös színig változhat.

 

Kiknek érdemes ezt a típusú karikagyűrűt választaniuk?

 

A faberakásos karikagyűrűk azoknak a pároknak jelenthetnek professzionális megoldást, akik a természetesség és az egyszerűség hívei. De ez az egyszerűség nem olcsóságot jelent, hanem a túldíszített világunkban sokkal inkább különlegességet és egyediséget. Esztétikus megjelenésükkel azonnal magukra vonják a kívülállók figyelmét, ami örömtelivé teheti a mindennapokat.

Válaszd ezt a gyűrűt, ha:

 • Szakítani szeretnél a hagyományokkal
 • Azt szeretnéd, hogy a környezetedben senki másnak ne legyen ilyen
 • Időtálló, antiallergén és könnyen tisztítható viseletet szeretnél
 • Egyszerre akarsz formabontó, modern és trendi lenni

Bízunk abban, hogy kollekciónk neked is elnyerte a tetszésedet és vásárlóink között köszönthetünk. Látogass el újra és újra weboldalunkra, vagy keress fel bennünket az üzletünkben!

shopmania.hu sixpayment