Rólunk

Marta Meisels Jewelry

 

Túl aranyon, ezüstön…

 

Nem kérdés, hogy a karikagyűrű életünk legfontosabb ékszere, nem csak érzelmi értéke miatt, hanem azért is, mert lényegében az esküvő napja után minden nap viseljük. Éppen ezért nagyon nem mindegy, milyet választunk belőle.

Tudtad, hogy a Marta Meisels Jewelry kínálatából már olyan ékszert is választhatsz, ami nem a megszokott anyagokból készül, így sok szempontból jobban illik majd hozzátok?

Webáruházunkban vagy budapesti Erzsébet körúti boltunkban azonnal választhattok a rengeteg különleges darab közül.

A párok nagy részének ugyanis igenis fontos, hogy egyedi és különleges legyen a házasságot jelképező ékszer, legalább annyira fontos ez, mint hogy kényelmes, jól használható és karbantartható gyűrűt hordjanak. Ezek a lényeges tulajdonságok talán a legegyszerűbben úgy köthetők össze, ha nem a megszokott nemesfémekben gondolkodunk, hanem más alapanyagból választunk!

Van, akinek olyan mértékű fémallergiája van, hogy számára még az arany sem jó választás. És van, akinek egyszerűen más a vágya. Számukra lehet jó választás a titán és orvosi nemescél vagy kobalt-króm és tantál, ami annyira bőrbarát, hogy komoly fémallergiások is bátran viselhetik.

Egyedi, modern a stílusod? Bár egyesek szerint a karikagyűrű legyen konzervatív, hogy évtizedek múlva is tetszen, de az igazság az, hogy ha most nem passzol a modern stílusodhoz, akkor évtizedek múlva sem fog tetszeni… Aki a trendi, high-tech kiegészítőket kedveli, annak valók igazán a Marta Meisels Jewelry legújabb kollekciójának azon darabjai, amelyek még a titánnál is különlegesebb anyagok kombinációjából készültek, mint a karbon, valódi fa vagy meteorit. A fekete karbon a trendi lányok és a férfiak egyik kedvence, és remekül kombinálható az ezüstös színű fémekkel. Ráadásul ezek is olyan erős anyagok, hogy sokkal kevésbé sérülékenyek, mint a megszokott fémek, ami az évtizedes használatban nem elhanyagolható szempont.

 

Túl a karikagyűrűn

Minden nő tudja, hogy a karikagyűrű, bár a legfontosabb az esküvői ékszerek között, de nem az egyetlen! Ahhoz, hogy menyasszonnyá váljon egy lány, nem elég egy fehér ruha. Egy egész stílus, életérzés és a megfelelő kiegészítők kellenek hozzá, és az esküvőn viselt ékszereket biztosan mindenki nagy becsben tartja egész életében! A legboldogabb napra kiválasztott daraboknak illenie kell a menyasszonyhoz, az alkalomhoz és a ruhához is. A Marta Meisels Jewelry kínálatában minden stílushoz találhattok megfelelő, és megfizethető árú ékszereket, kiegészítőket.

A választás talán úgy a legkönnyebb, ha személyesen történik, de a szakértők a ruha fotója alapján is szívesen ajánlanak megfelelő darabokat, legyen szó karkötőről, nyakláncról, fülbevalóról, fejdíszről, vagy akár összeillő szettekről.

Hogy pedig a vőlegényeket se hanyagoljuk el: ők stílusos és vagány mandzsetták közül választhatnak.