Ékszert kívánó alkalmak

Ékszert kívánó alkalmak

 

Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amiket igazán varázslatossá szeretnénk tenni. Párként többet is megoszthattok egymással.

 

Az eljegyzés

 

Az egyik legkülönlegesebb pillanat a szerelmespárok életében, hiszen ekkor mondjátok ki először egymásnak, hogy együtt szeretnétek leélni az életeteket. Ki ne álmodozna éppen ezért arról, hogyan fog megtörténni?

 

Szinte nincs olyan nő, aki ne képzelné el magában azt a pár percet, amikor a kedvese féltérdre ereszkedve vagy egy csónakban evezve felteszi neki a nagy kérdést. A helyszín, a háttér, az élmény és a szavak asszisztálása mellett az eljegyzési gyűrűnek jut a főszerep. Mert ez az ékszer, ami a párok összetartozásának első jelképe lesz.

 

Varázsoljátok még személyesebbé a pillanatot azzal az eljegyzési gyűrűvel, ami tökéletesen kifejezi, hogy milyen pár vagytok. Modern, elegáns, letisztult, különleges, vagány és sportos darabok is akadnak a kollekciónkban – biztosan megtaláljátok a hozzátok illőt. És kettőtök közös, bensőséges pillanata tökéletes lesz.

 

Az esküvő

 

Az eljegyzés után következik az esküvő, ahol a családokkal és barátokkal közösen ünneplitek meg a szerelmeteket. Ez kettőtök közös ünnepe, ahol kimondjátok azt a bizonyos igent, amivel megerősítitek a titeket összefűző köteléket.

 

Ezen a szívmelengető eseményen a menyasszonyi ruhának, a virágcsokornak, a vőlegény öltönyének és mandzsettáinak, a dekorációnak kifejezetten hangsúlyos szerep jut. Miért lenne hát más a helyzet a karikagyűrűvel?

 

Fejezzétek ki önmagatokat különleges és modern gyűrűinkkel, hiszen a világunk egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy folyton változik, fejlődik, megújul. Nincs ez másképp az ékszerekkel és karikagyűrűkkel sem. Nem kell ragaszkodnotok a hagyományos nemesfém ötvözetekhez, a Marta Meisels kollekciójában egyedi stílusú és különleges anyagú karikagyűrűk várnak rátok. És a Nagy Napotokra.

shopmania.hu sixpayment