A mi történetünk

A kezdetek

A Marta Meisels Jewelry története Magyarországon 2011-ben kezdődött, amikor - Balkó-Rajnai Krisztina iparművész és Hadady Farkas Balázs közgazdász - úgy döntöttünk, hogy az igényesre, a szépre, a különlegesre vágyó pároknak segítünk megtalálni a tökéletes ékszert, életük legkülönlegesebb pillanataira.

 

Tudtuk, hogy ez egy hálás és szívmelengető küldetés. Marta Meisels orvosként praktizált és hihetetlen kitartással, empátiával, szeretettel, türelemmel tette szebbé a hozzá fordulók mindennapjait. Ezen felül szerette és értékelte a szép dolgokat, legyen szó akár egy ékszerről, műalkotásról, ruháról vagy bútorról.

 

Mivel mi is ezt az érzést és a szép dolgok szeretetét szeretnénk közvetíteni, úgy gondoltuk, hogy induló vállalkozásunk számára nem is kívánhatnánk jobb termékeket és követendő példát: alapításunk óta az ő emléke előtt tisztelgünk mind a magyar, mind a nemzetközi közönség előtt.

 

Egyedi és modern ékszerkülönlegességeket kínálunk

 

A Marta Meisels a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy egyedi ékszereket kínáljon. Különleges, itthon talán még nem annyira ismert alapanyagokból és díszítőelemekkel, mindezt megfizethető áron. Olyan kollekció kialakítására törekszik, amit máshol nem lehet megtalálni.

 

Hogy hű maradjon ehhez az alapvetéshez, időt és fáradtságot nem kímélve, éveken át kutatta és tesztelte az elvárásainak megfelelő alapanyagokat, technológiákat. Gyűrűik készítését pedig a legjobb, a választott alapanyagainkkal több éves – évtizedes tapasztalattal bíró külföldi gyártókra bízzza. Ezzel garantálja azt a magas minőséget, ami a Marta Meisels ékszereit jellemzi.

 

A márka küldetése Magyarországon is, hogy olyan ékszerekkel tegyük felejthetetlenné a Nagy Pillanatot, ami kifejezi a párok senki máséhoz nem fogható, megismételhetetlen karakterét, emellett évtizedeken át hű társuk lesz. Túllép az ezüst és arany ékszereken, megmutatja, hogy a számtalan high-tech, illetve antiallergén anyagból is készíthető olyan páratlan műalkotás, ami nem jön szembe velünk az utcán.

 

Kiknek ajánljuk a különleges Marta Meisels gyűrűket?

 

Ékszereinket olyan pároknak ajánljuk, akik a hagyományos kereteken túllépve, vágynak a különleges és modern szépségekre. Akiknek az arany sárgás színével szemben jobban tetszenek az ezüstös árnyalatok. Akik a letisztult vonalvezetésen kívül a modern formákra és designra is nyitottak.

 

Akik a nemesfémeken megtakarított összeget inkább a nászútjukra, az első közös otthonukra vagy a kisbabájukra költenék. Akik már tudják, hogy az ékszer értékét nem a pénzben mérjük, hanem a hozzá kapcsolható szeretetben.

 

Akik mernek különlegesek lenni.

shopmania.hu sixpayment